Nózi - Fül-orr-gégészet

Fül- orr- gégészet

Gondjai vannak a hallással, gyakori megfázással, vagy erős torokfájással küzd? Keresse fel szakembereinket, a mi fül- orr-gége vizsgálatunk gyógyírt hoz panaszaira.

Cégünk egyik legfontosabb célja, hogy a betegséget ne akkut, kialakult stádiumában kezeljük, hanem minél hamarabb, akár prevenciós jelleggel is el tudjuk látni a hozzánk fordulókat. Ha Ön is hasonló panaszokkal küzd, nincs értelme késlekednie, minél hamarabb keres fel minket, hozzáértésünknek, nagy szakmai rutinunknak köszönhetően annál hamarabb megszabadulhat a fájdalomtól.

Nálunk Ön a legfontosabb, egyedi kialakítású, és gyógyítási szellemében is különleges rendelőnkben minden betegünk egyedi ellátásban részesül, s egészségének megőrzése érdekében nem csak gyógyszert, illetve kezelést, hanem hasznos, minőségi tanácsokat is kap tőlünk,a melyek segíthetik egészsége megőrzésében.

Mi mást nyújtunk, mint a hagyományos rendelőintézetek. Eltökélt célunk, hogy eltérve a szokásos kórházi gyakorlatoktól ne a betegségekkel, hanem a betegekkel foglalkozzunk, s valóban olyan kezelésben részesüljenek, mely egy jobb élethez segítheti őket.

Orvosaink figyelmet fordítanak a szervezet számára kímélő, de mégis hatékony gyógymódok javasolására is. A gyakrabban előforduló hallójáratok gyulladását előidéző betegségek kezelésére megfelelő szer a kövirózsa, az orrspay-k helyett kakukkfű főzetet ajánlatos használni.

Válasszon minket, nem fog csalódni.

Gondolt már arra, mitől fájhat még a feje?

Fejfájást okozhat a túlzott kimerültség vagy a különböző időjárási frontok is, de ha gyakori fejfájásról beszélünk, nem árt megvizsgálni a fül-orr-gégészeti betegségek lehetőségét is, amelyek szintúgy okozhatnak fejfájást. A leggyakoribb fül-orr-gégészeti betegségek, melyek fejfájással járhatnak:

Ezek a leggyakoribbak, de ezen felül még az orrsövényferdülés is okozhat fejfájást. S hogy miért? A nátha, illetve a közönséges nátha során sokszor a láz mellé a légtartalom is csökken, ezért alakul ki fejfájás. Az orrmelléküregek gyulladása során a fejfájás kísérő tünet, és ilyenkor minden esetben érdemes szakorvoshoz fordulnunk, hogy a megfelelő kezelésben részesülhessünk.

Amennyiben bármilyen fül-orr-gégészeti betegsége, panasza van és szeretne rá gyors, egyszerű és barátságos megoldást, ráadásul anélkül, hogy órákig várakozna, forduljon hozzánk bizalommal, hogy a betegség ne maradjon más, mint csak rossz emlék!

fejfájás

A füldugulás okai

A füldugulás gyakori tünet, és a kezelés csak akkor lesz sikeres, ha kiderül, hogy pontosan mi okozza a problémát. Sok esetben fülzsír miatt alakul ki füldugulás, mégpedig a helytelen tisztítás és a túlzott fülzsírtermelődés miatt.

A fülzsírt a hallójárat mirigyei termelik. A váladék hámsejteket, valamint a hallójáratba bekerülő szennyeződéseket tartalmazza. A savas pH-nak köszönhetően a baktériumokat távol tartja, és a külső fület védi a nedvességtől és az irritációtól, ám azon túl, hogy ez a különleges anyag védi fülünket, sajnos néha füldugulást is okozhat.

Ön is füldugulást tapasztalt? Fül-orr-gégész orvosunk segíthet!

füldugulás
Kövess minket Facebookon, Google+-on és YouTube-on!