Nózi - Fül-orr-gégészet

Szeretne szakértő kezek közé kerülni, ha beteg? Nem híve a futószalagos kórházi gyógyításnak?

A Budapesten található Nozi Fül-Orr-Gégészeti magánrendelő magasan képzett orvossal, modern technológiai eszközökkel és barátságos környezettel várja Önt!

Biztosan Ön is tapasztalta már, hogy a kórházak zsúfoltsága és az orvosok leterheltsége milyen negatív hatással van a gyógyulás folyamatára. Orvosok és betegek között talán az egyik legfontosabb a bizalom kérdése, melyet igencsak nehéz megszerezni. A Nozi Fül-Orr-Gégészeti magánrendelőnkben szakmailag magasan kvalifikált orvos dolgozik azon, hogy Ön a legjobb ellátásban részesüljön!

Nozi Fül-Orr-Gégészeti Magánklinika különösen nagy hangsúlyt fektet a minőségi gyógyszerek és készítmények alkalmazására. Ennek jegyében kínálunk Önöknek megbízható, ellenőrizhető gyógyszerkészítményeket, melyek könnyebbé tehetik a gyógyulás folyamatát.

Tekintse meg kínálatunkat és keresse fel a Nozi Fül-Orr-Gégészeti Magánrendelőt, készséggel állunk rendelkezésére!

Termékeink

Fülmelegítő gyógysapka - 5000 Ft

Szinte minden náthás ember észleli önmagán a fül pattogását, bedugulását. Ezt a fülkürt szellőzés zavara okozza, amit az orrdugulás idéz elő. Elbűvölő hatást vált ki a váladékoldó orrspray és fülmelegítés együttes alkalmazása. A melegítés javítja a középfül működését. A náthás gyermek fülét is célszerű melegíteni, mert a középfülgyulladás megelőzhető a jó fülkürt funkcióval. A melegítés enyhíti a fülfájdalmat, sietteti a gyulladásos folyamat lezajlását, megrövidíti a betegség időtartamát.
A mindennapi táplálék minősége és változatossága meghatározza, hogy testünk miként képes fejlődni, milyen hatékonyan működik és mennyi ideig lesz életképes. Az egészségesebb élet érdekében a GNLD a legfrissebb tudományos felfedezéseket hasznosítja a termékek előállításához.

A termékek közös jellemzői:
-A termékek természetes alapanyagból származnak és a természetes emberi táplálkozási láncban fordulnak elő
-Mesterséges adalékanyagokat, színezőket és egyéb károsító anyagokat nem tartalmaznak
-A természetes hatóanyagokat 100 %-ban megőrzik, 30 fokon hidegsajtolással készülnek.
-Minőségét a GNLD Svájcban lévő ellenőrző központja vizsgálja, au Európában forgalmazott valamennyi termék minőségi azonosságágát ez az ellenőrző intézet biztosítja.
-Magyarországon forgalomba hozott valamennyi termék az illetékes állami szervek által engedélyezett.
-A termékeket túladagolni nem lehet, káros mellékhatásai nincsenek, függőséget nem okoz.

Fő termékeink

All C - 120 tabletta

All C - 120 tabletta
A C-vitamin egy olyan esszenciális tápanyag, melyet szerveztünk nem képes elraktározni, viszont mindennap szükség van rá a jó egészségi állapot megtartásához.Sértetlen formában tartalmazza a citrusfélék létfontosságú összetevőit. A C-vitamin hosszasan tanulmányozták, mint olyan anyagot, amely az általános jó közérzetért felelős, segít ellenállni a fertőzéseknek, erősíti az immunrendszert. A C-vitamin a kollagén képződéshez szükséges, ez a sejtek "cementje", amely összetartja őket; fontos szerepe van továbbá az izmok, a csontok és az érrendszer felépítésében. A GNLD All C terméke természetes és egyszerű módon biztosítja a mindennapi szükséges C-vitamint bevitelt.
Bioflavinok komplexumát is tartalmazza. Ez a természetes körülmények között egyes citrusfélékben megtalálható faktor javítja a C-vitamin hatékonyságát.
Narancs aromájú, természetes narancslét tartalmaz.
Természetes módon biztosítja a C-vitamint, olyan alapvető elemeket is tartalmaz, melyek a citrusfélék friss gyümölcseiben találhatók.
Csak természetes édesítőt tartalmaz.
Rágható. Könnyű az alkalmazása a gyerekeknél.
Hatékonysága hosszú ideig garantált: 10% többlet hatóanyagot tartalmaz, ez biztosítja a 2 év szavatosságot.
A doboz tartalma. 120db tabletta.

Egy tabletta tápérték tartalma:

Energiatartalom..........13 kJ (3 kcal)
Fehérjék..........0,008 g
Szénhidrát..........0,756 g
Zsír..........0,008g
C vitamin..........50 mg (83*)

* % Felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Flavonoid Complex

Flavonoid Complex
Táplálkozásunk során a szükséges flavonoidokat elsősorban gyümölcsökből és zöldségekből merítjük. A citrus- és bogyófélék különösen gazdagok flavonoidokban. Elsődleges szerepük abban áll , hogy védő antioxidánsként hatnak a sejtek belsejében és a sejtek körüli vizes részekben, és a testnedvekben, mint például a vérben. Korábban már publikált kutatási eredményekre támaszkodva a GNLD egy olyan táplálék kiegészítőt fejlesztett ki, amely flavonoidokból és származékaiból ugyanakkora mennyiséget tartalmaz, mint egy adag zöldség vagy gyümölcs. Ilyen pl. a cékla, a piros és fekete áfonya, bodzabogyó, grapefruit, a vörös- és feketeszőlő, a zöld tea, a citrom, a narancs és a málna.
Erős rákellenes hatással rendelkezik. 90%-ban gátolja a daganatos sejtek fejlődését.
A Flavonoid Complex, tehát úgy került kifejlesztésre, hogy minden tabletta ezekből a tápanyagokból álló egy-egy adagnak feleljen meg. Az alapanyagokat nagy gonddal válogattuk, úgy hogy a flavonoidok családjának minden tagját tartalmazza. Azaz:
Antocián
Ez a sötét bíborszínű összetevő a feketeszőlőben, a céklában, a hagymában és a bodzabogyókban fordul elő a természetben.
Katechin
A csoportba a katechin, az epigallokatechin, az epikatechin és a szemcsés epigallokatechin tartozik. Tulajdonképpen ezek a zöldteában megtalálható polifenolok. Némely gyümölcs, mint például az alma is tartalmaz katechint.
Ellagsav
Szoros kapcsolatban van a flavonoidok családjával, és rendkívül nagy mennyiségben fordul elő a bogyókban, ugyanakkor a diófélékben is meglelhető.
Flavonoid
Ebbe a csoportba az apigenin és a luteolin tartozik. Flavon a déligyümölcsökben, a vörös szőlőben és a hüvelyesekben fordul elő a legnagyobb mennyiségben.
Flavonol
Ezt a csoportot a kvercetin, a kempferol és a miricetin alkotják. A flavononok sok gyümölcs és zöldség alkotóelemei, mint a zöld kel, spenót, a narancs és a citrom.
Flavononol
Az heszperidin, a neoheszperidin és a naringin tartoznak ide. Flavononol a déligyümölcsökben - narancs, citrom, grapefruit - fordul elő a legnagyobb mennyiségben.
Vízben oldódó, széles spektrumú, antioxidánsokat tartalmazó táplálékkiegészítő. A természetben - zöldségben, gyümölcsben - is előforduló, a táplálkozás szempontjából rendkívül fontos flavonoidok mindenféle típusát tartalmazza.Természetes táplálékból származó összetevőket tartalmaz. Fekete áfonyából, kelkáposztából, koffeinmentes zöld teából, bodzából, málnából, vörös és fekete szőlőből, céklából, narancsból, citromból és grapefruitból kivont természetes összetevőket, valamint C-vitamint tartalmaz, amely a felszívódást segíti elő. A legfontosabb flavonoidokat tartalmazza, laboratóriumi tesztek által meghatározott mennyiségben szolgáltatja azokat a szervezet számára. A Flavonoid Complex garantáltan egyedi termék. Ideális flavonoid-bevitelt biztosít. Minden egyes tabletta annyi vízben oldódó antioxidáns mennyiséggel egyenlő, mint amennyit flavonoidokban gazdag gyümölcs vagy zöldség fogyasztása eredményezne.

Egy tabletta tápérték tartalma

Energiatartalom..........6,8 kJ (1,6 kcal)
Fehérjék..........0,016 mg
Szénhidrát..........0,380 mg
Zsír..........0,02 mg
C vitamin..........60 mg (100*)

* % Ajánlott napi bevitel: naponta 2 tabletta folyadékkal bevéve.

OMEGA - 3

OMEGA - 3
A kutatások azt igazolják, hogy az omega-3 zsírsavak jelentős szerepet játszanak táplálkozásunkban, főleg két, a halolajban előforduló, az EPA (eikozapetaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav).
Az egészségügyi szervezetek Európában azt javasolják minden felnőttnek, hogy naponta 2-3 alkalommal fogyasszon halat egészsége érdekében. Sajnos ezt nagyon kevés ember tartja be. Az emberek többsége hetekig sőt hónapokig nem fogyaszt omega-3 zsírsavat tartalmazó halat. Arról nem is beszélve, hogy olyan halat is fogyasztunk, ami környezeti szennyeződéstől sem mentes néha. A GNLD segít a nem megfelelő omega-3 zsírsav bevitel problémájának a megoldására egy új és egyedi termékkel, az Omega-3 Salmon Oil Plus-szal. Tiszta és hatásos, az Omega-3 Salmon Oil Plus az omega-3 családba tartozó 8 tag jótékony hatását szolgáltatja, minden adag teljes omega-3 zsírsav kiegészítést biztosít. A maga nemében egyedülálló, mely az omega-3 zsírsavak mind a nyolc tagját tartalmazza.
Tiszta és természetes lazacolajból származik, ami a természetben előforduló leggazdagabb omega-3 zsírsavforrás. A „molekuláris differenciálás” révén az egyik legtisztább, legegészségesebb, lazacból, szardíniából és szardellából származó omega-3 forrás, a csúcstechnika vívmánya. Az eljárásnak köszönhetően csak tiszta specifikus nutriens molekulák kerülnek a termékbe.
Garantált hatékonyság: 3db Omega-3 Salmon Oil Plus kapszula biztosítja 460 mg EPA, 480 mg DHA, 50 mg DPA és 80 mg egyéb típusú zsírsav bevitelét. Könnyen lenyelhető, kisebb kapszulák. Jelentős szerepe van a vérnyomás szabályozása, érfalak tisztítása, koleszterin és triglicerid csökkentése, depresszió és egyéb pszihés betegségek kezelése, sebgyógyulás, pikkelysömör köszvény, rheuma, csigolyaizületi gyulladás, fejfájás estén. A-és D-vitamint nem tartalmaz.

Aloe Vera Plus ital

Aloe Vera Plus ital
Már évszázadok óta használják az aloe verát a természetes szépség és egészség eléréshez és mindig nagy népszerűségnek örvendett. Noha nem ismerik el gyógyszerként, legalábbis a szó kémiai értelmében, népszerűsége mit sem csökken, hatékonysága pedig bizonyított. Felfedezték, hogy a növény két igen fontos antioxidánst is tartalmaz: a C- és az E-vitamint, valamint egy lényeges nyomelemet, a cinket.A GNLD Aloe Vera Plus készítménye, frissítő, tiszta Aloe Vera kivonat és egy speciális gyógynövénykeverék (fekete tea, kamilla és citrom). Az Aloe Vera Plus egy ízletes és természetes eszköz szervezetünk energiával való feltöltéséhez, így könnyedén szembe tudunk nézni a mindennapi kihívásokkal. Speciális gyógynövénykeveréket tartalmaz. A legjobb minőségű ginzeng és kamilla kivonatokat tartalmazza, természetes citrom aromával ízesítve, ami által egyedülálló frissítő itallá válik. Fruktózzal ízesített. Alapvető tápanyagokat tartalmaz. E-vitamint, C-vitamint és cinket tartalmaz.
Hatékonysága: antibakteriális, gombaölő, nyugtató, lazító,stresszoldó, gyulladás és vérzés csillapító, méregtelenítő.

Fogyasztás előtt enyhén felrázandó! Hűvös, száraz helyen tartandó, felnyitás után hűtőszekrényben kell tárolni.
Használata: 50-100 ml naponta.

Carotenoid Complex

Carotenoid Complex
A karotinok - néha a természet színes krétáinak is hívják őket - a növények színes pigmentjeinek népes családját jelentik, melyek közül sok az A-vitamin előfutára. A karotinok adják a paradicsom piros, a sárgarépa narancssárga, vagy a tök sárga színét. De a zöld növényekben is jelen vannak, mint pl. a spenót, amelyekben a zöld klorofil elfedi őket. Körülbelül 600 féle karotint ismerünk, ezek közül 50-60 féle van jelen élelmiszereinkben, és 15 féle a mi termékünkben. A GNLD Carotenoid Complex az első és egyetlen termék, amely a karotinok lehető legszélesebb spektrumát tartalmazza természetes táplálék kiegészítő formájában. Minden egyes kapszula egy karotinokban gazdag optimális adag gyümölcs vagy zöldség karotinoid tartalmának felel meg.Hatékonysága: erősíti az immunrendszert,hatékonyv védelmet nyújt a kórokozókkal és a rákkal szemben, megelőzi és javítja a szem betegségeit (hályog, makuladegeneráció), idegrendszer megbetegedések, nyálkahártya , termékenység, látásélesség, bőr, haj, körmök, testsejtek betegség kialakulásának veszélye csökken.(szájüregi - tüdő - méhnyakrák). Összetevőit teljes értékű élelmiszerekből állítják elő. Az egyedülálló koncentrátum gazdag paradicsomból, sárgarépából, spenótból, pirospaprikából, eperből, sárga- és őszibarackból származó karotinoidokban, melyekhez olívabogyóból sajtolt olajat kevernek. Természetes E-vitamint (d-alfa-tokoferol) tartalmaz, mely megvédi az érzékeny tápanyagokat az oxidációs folyamatokkal szemben. Természetes lecitin. Szójababból kivont tiszta és természetes lecitint tartalmaz, mely tökéletesíti a készítmény stabilitását és optimálissá teszi felszívódását. Könnyű lenyelni. Mindegyik kapszula egy optimális adag gyümölcsben és zöldségben megtalálható karotinoidok teljes választékát tartalmazza.Nem tartalmaz ízesítő vagy édesítő szereket.

Egy kapszulára vonatkozó tápérték adatok:

Energiatartalom..........22.3 kJ (5,2 kcal)
Fehérjék..........0,3 g
Szénhidrát..........0,1 g
Zsír..........0,5 g
természetes ß-karotin..........1,50 mg
Alfa-karotin..........0,56 mg
Likopén..........0,35 mg
Lutein..........0,14 mg
E vitamin..........6,00 mg (60*)

* % Ajánlott napi bevitel: napi 1-3 kapszula

Tre-en-en

Tre-en-en
A sejtmembránnak lipidekre és szterolokra van szüksége, hogy egészséges maradjon. Mivel a gabonafélék feldolgozása során a gabonaszemek tápanyagokban gazdag külső rétege megsemmisül, táplálkozásunk alapvetően fontos részét képező ételeink gyakran nem tartalmazzák a sejt működéséhez elengedhetetlen tápanyagokat, főleg a lipideket és a szterolokat. A Tre-en-en teljes kiőrlésű gabonaszemei segítik és biztosítják a sejtek megfelelő táplálását, búzacsírából, rizskorpából és szójamagból kivont egyedi és exkluzív teljes értékű termék formájában. A GNLD által 1958-ban kidolgozott és bemutatott Tre-en-en a világon az első fitonutrienseket tartalmazó táplálékkiegészítő volt. Ez a termék esszenciális fitolipidekkel, beleértve az omega-6 és omega-3 zsírsavakat, valamint fitoszterolokkal, mint a beta-sitosterol gamma-orizanol, stigmasterol, campesterol és octacozanol látja el a sejteket. A lipidek és szterolok szolgáltatják sejtjeinknek azokat a tápanyagokat, melyek a sejtek egészséges működéséhez, illetve a salakanyagok távozásához szükségesek. A TRE-EN-EN® teljes kiőrlésű gabonaszemei segítik és biztosítják a sejtek megfelelő táplálását, búzacsírából, rizskorpából és szójamagból kivont egyedi és exkluzív teljes értékű termék formájában. Esszenciális fitolipidekkel, beleértve az omega-6 és omega-3 zsírsavakat, valamint fitoszterolokkal, mint a beta-sitosterol gamma-orizanol, stigmasterol, campesterol és octacozanol látja el a sejteket. A termék nem tartalmaz koleszterint, a koncentrátumokat hidegen sajtolják és dolgozzák fel azért, hogy tápértékük megmaradjon. Búzából, rizsből és szójából kivont lipidek és szterolok teljes skáláját tartalmazza. A bennük található különböző fitonutriensek olyan esszenciális tápanyagokat tartalmaznak, mint pl. az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak, melyek sejtjeink optimális működéséhez elengedhetetlenek. A fitonutriens kivonatok biztosítják a sejtek számára létfontosságú tápanyagokat. Hatékonysága: fontos szerepet tölt be a normális növekedés és fejlődés esetében, az idegrendszer felépítésében és működésében, anyagcsere betegségekben, stb. Pótolja azokat a fontos szterolokat, melyek a tápanyagok feldolgozása során távoznak az élelmiszerekből, mint pl. a beta-sitosterol gamma-orizanol, stigmasterol, campesterol és octacozanol. A puha zselatinkapszula, melynek zöld színe természetes klorofillnak köszönhető, védi a tápanyagokat és könnyen lenyelhetővé teszi. Nem tartalmaz glutint és koleszterint. A koncentrátumokat hidegen sajtolják és dolgozzák fel azért, hogy tápértékük megmaradjon.

Egy kapszulára vonatkozó tápérték adatok:

Energiatartalom..........27,2 kJ (6,5 kcal)
Fehérjék..........0,120 g
Szénhidrát..........0,002 g
Zsír..........0,677 g
amiből:
telített..........0,124 g
egyszeresen telítetlen..........0,176 g
többszörösen telítetlen..........0,341 g
amiből:
linolénsav..........0,216 g
linoleninsav..........0,024 g

1-3 kapszula naponta.

Kal-Mag Plus D vitamin

Kal-Mag Plus D vitamin
A Kal-Mag Plus D lehető legoptimálisabb 2:1 arányban tartalmazza a kalciumot és magnéziumot. A magnézium fontos szerepet játszik a szív-és érrendszer szabályozásában és az izmok összehúzódásában, több száz enzimreakcióban vesz részt. A kalcium megerősíti a fogakat és a csontokat, emellett csökkenti a magas vérnyomás kialakulásának a kockázatát. A kalciumnak fontos szerepe van emellett az izom összehúzódásban, a véralvadásban valamint az idegimpulzusok továbbításában.A szervezetnek D-vitaminra van szüksége azért, hogy az elfogyasztott táplálékból felszívja és fel is használja a kalciumot.Fő feladata: meggátolja a csontrikulást, fontos szerepe van a szívritmus szabályozásában, az idegi ingerek továbbításában, az izmok tevékenységében, a véralvadásban, jótékony hatása van a magas vérnyomás és egyes béldaganatok kezelésében. A lehető legoptimálisabb 2:1 arányban tartalmazza a kalciumot és magnéziumot. Tiszta kalcium-karbonát, tápanyagban gazdag és természetes. D-vitamint tartalmaz, ami nagy mértékben elősegíti a kalcium felszívódását a csontokban. Három tabletta napi 450 mg kálciumot és 225 mg mágnéziumot szolgáltat a lehető legoptimálisabb 2:1 arányban.

Formula IV

Formula IV
A megfelelő táplálkozás nem pusztán vitaminok és ásványi anyagok kérdése. Az egészséges táplálkozásban sok más tápanyag is fontos szerepet játszik. A GNLD Formula IV terméke, ez az eredeti, egyedülálló termék, egy multivitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó táplálékkiegészítő. Ez az első több faktorú táplálékkiegészítő, amely vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, enzimeket, lipideket és szterolokat tartalmaz. A Tre-en-en gabonakoncentrátumokat tartalmazó Formula IV-et az ötvenes években fejlesztették ki, és emberek tömegeinek biztosítja a sejtszintű táplálkozást szerte a világon. Több mint egy multivitaminos táplálékkiegészítő. Egyedülálló formula, amely tartalmazza a legfontosabb vitaminokat, ásványanyagokat, fehérjéket és lipideket/szterolokat. Egyaránt tartalmaz zsírban és vízben oldódó vitaminokat. Egy teljes értékű, természetes táplálékkiegészítő. Alapját a Tre-en-en gabonakoncentrátum képezi. Zselatin kapszula, könnyű lenyelni, könnyen felszívódik, így szervezetünk maximálisan tudja hasznosítani.Felhasználási javaslat: különösen serdülőknek, időseknek, betegségben szenvedőknek, stresszes életmódot folytatóknak, szellemi és nehéz fizikai munkát végzőknek, spotolóknak, kismamáknak, szoptatós anyáknak, meddőségben szenvedőknek, diétázóknak, egyhangú étrendűeknek. Természetes színezéket tartalmaz, tartósítószerek nélkül.
Fito-enzim keverék: Növényi eredetű különleges enzimek segítik az emésztést és a tápanyagok felszívódását.

Egy kapszulára vonatkozó tápérték adatok:

Energiatartalom..........21kJ (5 kcal)
Fehérje..........0,320 g
Szénhidrát..........0,125 g
Zsír..........0,360 g
A vitamin..........750 µg (93*)
D vitamin..........3,75 µg (75*)
E vitamin..........7,5 mg (75*)
C vitamin..........45,0 mg (75*)
B1 vitamin..........1,0 mg (75*)
B2 vitamin..........1,0 mg (62*)
B6 vitamin..........1,5 mg (75*)
PP vitamin..........12,5 mg (70*)
B12 vitamin..........1,5 µg (150*)
Folacin..........100 µg (50*)
Pantothén sav..........3,5 mg (60*)
Vas..........4,0 mg (90*)
Cink..........8,0 mg (75*)
Mangán..........2,0 mg
Réz..........1,4 mg
Szelénium..........12,5 µg
Króm..........12,5 µg
Jód..........35,0 µg (75*)

* % Ajánlott napi mennyiség
Használati utasítás: 1 kapszula / nap.

Cruciferous Plus

Cruciferous Plus
A kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségek rendszeres fogyasztása jótékony hatású. Számos közegészségügyi szervezet ajánlja a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztását. A keresztesvirágúakból kivont izotiocianinok, az izoflavonokkal, terpénekkel és kalkonokkal együtt képesek a szervezetben jelen lévő vagy oda kívülről bejutott vegyi anyagokat és nem kívánatos molekulákat semlegesíteni, eltávolítani, ezáltal a természetes védekező képességet erősíteni. Cruciferous Plus termék a következő keresztesvirágúak családjába tartozó növények keverékéből állj: retek, zöld káposzta, fekete mustár, barna mustár, zsázsa. Könnyebb azt tanácsolni, hogy fogyasszunk a kelbimbóból, brokkoliból, zöld káposztából szervezetünk számára fontos napi mennyiséget, mint ennek a tanácsnak eleget tenni. A naponta szükséges fitonutriensek elfogyasztása ma mégis könnyebb, mint valaha. Egy tabletta a Cruciferous Plusból pótolja az étkezési rossz szokásaink következtében fellépő hiányt.
Keresztesvirágúak egyedi keveréke. A GNLD e táplálékkiegészítője brokkoli, káposzta, retek, barna és fekete mustár, valamint zsázsa egyedi keveréke. Ezen kívül a Cruciferous Plus tablettákkal a szervezetünkbe juttatunk narancs-, édesgyökér- és szójabab-származékokat is.Fő feladata: gátolja a daganatos sejtek képződését, burjánzását, csökkenti a rákos sejtek elszaporodását, megvédi a DNS-t a sejt örökítő anyagát minden testidegen kémiai vegyületektől.
Kiegyensúlyozott. Egy tabletta 3 mg E-vitamint tartalmaz.
Kényelmes. Könnyen lenyelhető tabletták formájában kerül a fogyasztókhoz.
Nem tartalmaz mesterséges ízesítő vagy édesítő szert.

Egy tabletta tápérték tartalma:

Energiatartalom..........11 kJ (2,6 kcal)
Fehérjék..........0,17 g
Szénhidrát..........0,35 g
Zsír..........0,06 g
E vitamin..........3 mg (30*)

* % Ajánlott napi bevitel: naponta 1-2 tabletta.

Acidophilus Plus

Acidophilus Plus
A laktobacilusok, tehát azok a mikroorganizmusok, amelyekre természetesen szükségünk van, a bélrendszerben élnek, és az emésztőrendszer egészséges működéséhez járulnak hozzá. Ezek a laktobacilusok segítik szervezetünket a B vitaminok termelésében, segítenek védekezni bizonyos betegségeket okozó baktériumok ellen, segítenek megemészteni a laktózt, amelyre sok ember érzékeny, valamint egy hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert. Ezek a jótékony laktobacilusok meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását. A laktobacilusok száma lecsökkenhet a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében. Az Acidophilus Plus semlegesíti a szervezetünkben jelenlévő káros bacilusokat, és megteremti az egészséges egyensúlyt, aminek köszönhetően jobban fogjuk érezni magunkat. Teljes értékű élelmiszerekből származik. Jótékony baktériumokat tartalmaz, amelyeket tejtermékekből vontak ki, és szervezetünkben egy egészséges mikroorganizmus egyensúlyt teremt.
Széles spektrumú. 5 típusú jótékony baktériumot tartalmaz, amelyek tejsavat termelnek: Lactobacillus acidophilust, Lactobacillus bulgaricust, Lactobacillus paracaseit, Bifidobacterium animalis és Steptococcus thermophilust.
Koncentrált. Ugyanannyi hasznos baktériumot tartalmaz, mint kb. 10 adag joghurt vagy 5 adag Acidophilus alapú tej.
Garantáltan hatékony. Minden egyes kapszula legalább 5 milliárd élő organizmust juttat a bélrendszerbe.
Élő kultúrából állítjuk elő. Egy exkluzív védelmi rendszer biztosítja a lehető legnagyobb mennyiségű élő baktérium életképességét a gyomorsavban, és azt, hogy ezek elérjék a bélrendszert, ahol ki kell fejteniük hatásukat.Jótékony hatásai: rossz emésztés, rossz tápanyag hasznosítás, vastagbél gyulladás, gyomor-bélhurut, gyomor - és bélgyulladás, patogén baktériumok és gombák okozta fertőzések (ételfertőzés) estében.

Minden kapszula tartalmaz:

Élő tejsavbaktériumokat (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium animalis, Streptococcus thermiphilus), Kapszulánként 180 mg (109 CFU) savvédett jótékony tejsavbaktériumot, burgonyakeményítőt, dextrózt; hordozók: nátrium-alginát és magnézium-sztearát; zselatin, színezék: E171

Hűvös (20°C alatti), száraz helyen tartandó, a doboz felnyitása után ajánlatos hűtőszekrényben tartani!

Felhasználási javaslat: naponta 1 kapszula valamelyik főétkezés alkalmával.


Kövess minket Facebookon, Google+-on és YouTube-on!